Als mensen me vragen wat ik doe, antwoord ik altijd dat ik in de eerste plaats muzikant ben. Muzikant, maar in veel verschillende facetten:  ik doceer, componeer en arrangeer. Ik dirigeer het koor Sine Nomine (Lier, B) en bij gelegenheid ook andere (instrumentale) ensembles (o.a. voor Generation Alphabet). Daarnaast geef ik geregeld (solo)concerten, ben ik actief bij workshops en speel ik mee in verschillende bands waarmee allerlei evenementen worden opgeluisterd.

'Een bewuste reis langsheen verschillende paden'... zo verwoordde een bas van een koor mijn bezigheden ooit. De rode draad doorheen dit alles is echter het plezier van het samen musiceren en het buikgevoel. En een nieuwe uitdaging ga ik zelden uit de weg ... en dat leidde al tot tal van cross-over projecten en originele concerten.

 

Recentelijk werd mijn koorwerk 'Le soleil éclipsé' (tekst G. Van Riel) door het Vlaams Radiokoor op cd gezet in het kader van de World Choir Games 2020 (2021).

Daarnaast is sinds kort de EP 'First Impression Recordings' online te beluisteren. Een momentopname van 6 van mijn pianowerken...